Hvem er vi?

 

Nikolaj Henum, manager og indehaver

Nikolaj er uddannet cand.merc. i International Business. Han er ekspert i arbejdsmarkedsrelateret stof og har i de senestes 14 år arbejdet med marketing og kommunikation på lederplan.

Nikolaj har arbejdet på såvel kommunikationsbureau og som indkøber af marketing og kommunikationsløsninger. Nikolaj er gæsteforelæser på, CBS og Niels Brock indenfor emner som mediehåndtering og jobsøgning.

Morten Even, grafiker

Morten er grafisk designer og har arbejdet på de største bureauer herhjemme og er VirkKoms grafiske øje.

Som alle andre kreative har Morten sin helt egen stil, men Morten er også en meget lyttende person, så kunderne får altid præcis det resultat, som de ønsker


Jacob Crawfurd, fotograf og webmaster

Jacob arbejder med både foto, video og webdesign. Han har i mange år arbejdet i spændingsfeltet, hvor det hele mødes og er nok en af de mest omhyggelige og grundige personer inden for sit felt. Jacob er desuden en fantastisk dygtig fotograf og tager både portræt- og pressefotos. En af Jacobs helst store passioner er Afrika, hvor han også har rejst og fotograferet en masse.

Camilla Wyrna Hansen, cand.comm

Camilla er uddannet cand.comm fra Roskilde Universitet og har blandt andet erfaring med kommunikations-opgaver for byggebranchen, Aalborg Universitet og vikar og rekrutteringsbranchen. Trods Camillas unge alder formår hun på en udsøgt møde at omsætte mange af de tekniske modeller fra studierne indtil den praktiske verden, hvilket gør hende til et stort aktiv for VirkKoms kunder.

Camilla har endvidere en skarp pen og et udsøgt øje for detaljerne i en tekst.

 

Kom i gang i dag. Ring til os på 2141 9816 eller skriv til os her.

Baggrund

Vi har i VirkKom mange ben at stå på, vel vidende at man ikke kan
være specialist på alle områder og felter på én gang. Det er vi nu alligevel. For vi sikrer vores kompetencer ved at tilknytte
en række medarbejdere, som har ekspertise inden for hvert deres felt.

Affiliated to:Shepard Fox Communications

 

VirkKom.dk | c/o AVT Business School | Sankt Annæ Plads 11 | 1250 København K
Tlf. 2141 9816 | virkkom@virkkom.dk