KundeKom

Fortæl dine kunder historien på den rigtige måde

Dine kunder skal have det så godt i samarbejdet med din virksomhed, at de ikke bliver fristet af tilbud fra konkurrenter. VirkKom optimerer din virksomheds salgsmateriale både online og offline. Vælg totalløsninger med tekst, fotos, layout og tryk eller køb enkelte ydelser hos VirkKom. Blandt alle vores kvalificerede konsulenter, vælger vi individuelt den mest specialiserede på dit område. Ha' for øje at Virkkoms fornemmeste opgave er at optimere din kundekommunikation

Hold god kontakt til dine kunder

Nyhedsbreve er en hurtig og billig måde at bevare en god kontakt til dine kunder og udøve mersalg. Med VirkKom i ryggen sikrer du, at din virksomheds nyhedsbreve får et professionelt udtryk og at budskabet går rent ind.

Sponsorater

VirkKom har stor erfaring med små og helt store sponsorkontrakter. Vi sikrer dig, at dine sponsorpenge giver størst muligt afkast og sparer dig for skuffelser og dyre lærepenge med en gennemgribende analyse af dine sponsormuligheder.

Events

Slå dit firmanavn fast i kundernes og offentlighedens bevidsthed med attraktive events, som fremhæver netop din virksomheds kultur. VirkKoms konsulenter er erfarne i alt det praktiske, ved markedsføring og planlægning af din event.

 

 

 

 

 

VirkKom.dk | c/o AVT Business School | Sankt Annæ Plads 11 | 1250 København K
Tlf. 2141 9816 | virkkom@virkkom.dk