Markedskom

Dansk erhvervsliv er fattigt på markedsdata. Vi er eksperter i at fremskaffe disse data på din virksomheds vegne og bruge dem optimalt i din kommunikation og din markedsføring.

Kend dit marked

VirkKom arbejder tæt sammen med en række analyseinstitutter, hvor din virksomhed med besparelse kan få undersøgt trends i din branche eller blandt kunder og samarbejdspartnere.

Brug dit marked

Brug din nye viden om markedets trends til at målrette dine kampagner, din kommunikation internt og til kunder. VirkKom rådgiver dig, så du får mest muligt ud af dit marked. Analyserne er et godt værktøj til innovative virksomheder, der forbereder nye produkter.

Påvirk dit marked

Med hjælp fra VirkKoms indgående mediekendskab og store netværk af pressekontakter offentliggøres dine rapporter, hvis du ønsker det. Vi kan således arbejde for at din virksomhed bliver en del af mediebilledet og implicit betragtet som ekspert på sit område.

Find nye markeder

VirkKom tilbyder markedsanalyser til virksomheder, der ønsker en vejledende konklusion rentabiliteten af nye markeder. VirkKoms rapport belyser markedet og er samtidig et godt redskab til at vælge den rigtige kommunikation, hvis virksomheden efterfølgende vælger at gå ind på det nye marked.

Bliv ekspert i dit eget marked. Ring til VirkKom på tlf. 2141 9816 eller kontakt os her.

 

 

 

 

VirkKom.dk | c/o AVT Business School | Sankt Annæ Plads 11 | 1250 København K
Tlf. 2141 9816 | virkkom@virkkom.dk