Værktøjskasse

Casebank

Til den gode historie i medierne hører som oftest en case. Skriv til VirkKom.dk, og fortæl os om en person eller situation, som du ikke mener, at man oplever andet steds. Vi vil så vende tilbage til dig, og vi vil lægge den i vores casebank med henblik på senere anvendelse, eller om vi kan proaktivt forsøge at gøre en journalist interesseret i den pågældende case. Bemærk også, at journalister naturligvis har adgang til denne casebank, hvor de kan kontakte VirkKom i jagten på en aktuel case.

Profilbrochuren - det udvidede visitkort

Profilbrochuren er ofte virksomhedens visitkort. Kontakt VirkKom, og få rådgivning om, hvad en profilbrochure bør indeholde. Vi hjælper dig naturligvis også med teksten, opsætning, tryk og levering, hvis du ønsker det.

Annonceopsætning

Der findes mange annoncer, men for at de fænger handler det om at finde det klare budskab. Når det er fundet kan annoncen efterfølgende produceres - VirkKom vil naturligvis gerne hjælpe hermed, hvis der er behov for det.

Markedsanalyse

Det danske marked er generelt fattigt på markedsanalyser. Lad VirKom hjælpe din virksomhed med indsamling heraf, så det bliver præsentabelt og brugbart i forhold til netop din virksomhed. VirkKom har desuden stærke relationer til en række analyseinstitutter. Relationer, der gør at du, kan få skræddersyede løsninger til din virksomhed.

Presseundervisning

VirkKom har en række værktøjer, der gør, at du hurtigt kan komme i gang med pressearbejdet. Kontakt VirkKom med henblik på optimering af pressearbejdet.

Det interne nyhedsbrev

Der skrives i dag en række interne nyhedsbreve. Det tager tid at læse og der er risiko for, at der opstår forkerte tolkninger blandt medarbejderne. Kontakt VirkKom, hvis du vil have gode råd om, hvordan, hvornår og til hvem de pågældende budskaber skal sendes.

Det eksterne nyhedsbrev

Det eksterne nyhedsbrev bliver ofte sidestillet med en spammail. Årsagen er, at det ikke altid har relevans for modtagerne. VirkKom arbejder efter en model, der går ud på at optimere værdien af nyhedsbrevet afsender og modtager i mellem. Kontakt VirKom for yderligere input.

Jopopslaget

Et jobopslag er ofte analogt med klichéer. Mange bolde i luften, godt humør og overblik. VirkKom har specialiseret sig i at skrive et jobopslag således at det ikke oser af klichéer og copy paste fra konkurrenters jobopslag.

Diagnosticering af dine marketingaktiviteter

Marketing er ofte en klods om benet på Økonomiafdelingen. VirkKom har stor erfaring i, hvor du får mest for pengene - lige fra udvikling, tryk og valg af medier. Marketing behøver ikke nødvendigvis at være en udgift - En marketing afdeling kan også sammensættes, så den tjener penge til virksomheden.

Annoncesalg

Har din virksomhed eksempelvis et nyhedsbrev er det måske muligt at dine leverandører/samarbejdspartnere kunne have interesse i at annoncere heri. VirkKom tilbyder, at stå for hele processen - fra udvikling af koncept til salg af annoncer og eventuel produktion/distribution af nyhedsbrev.

Sponsorkoncept/salg

Sponsormarkedet er hårdt som sælger, men også i den grad traditionelt. Lad VirkKom hjælpe dig med at konceptualisere dit sponsorat så det bliver lettere at afsætte. VirkKom bistår naturligvis også i salget af det pågældende sponsorat.

Sponsormuligheder

Kontakt VirkKom og hør hvilke sponsormuligheder vi har for netop din Virksomhed.

Den gode og fængende tekst

Tekster er ofte lange og seje. VirkKom har dygtige journalister tilknyttet. Journalister der kan hjælpe til med at gøre din tekst bliver skarpere og mere præcis - og giver værdi for modtageren.

Testimonials

Testimonials har det med at ose af "hvor gode vi er". Lad VirkKom komme med et bud på, hvordan din virksomhed udvikler testimonials, der gør dine kunder interesserede.

Online/Offline

Der er ofte et miks mellem online- og offline-markedsføring. Lad VirkKom give kvalificeret input til, hvornår du skal markedsføre dig online, og hvornår vælger du skal markedsføre dig offline (på print).

Online markedsføring i forhold til facebook, twitter, LinkedIn, m.v.

Dette er fremtidens mest betydnigsfulde markedsføringskanal. I VirkKom har vi nogle meget kompetente personer, der kan optimere dine markedsføringsindsatser inden for dette felt, samt give dig de rette værktøjer til selv at kunne håndtere disse kanaler fremadrettet.

Hjemmeside

Hjemmesiden er et vigtigt værktøj i din kommunikationsproces. VirkKom har dygtige konsulenter, som er udvalgt, fordi de er eksperter i at hjælpe dig med at øge udbyttet af din hjemmeside - blandt andet ved hjælp af søgemaskineoptimering, adwords og web optimizer.

 

 

 

 

VirkKom.dk | c/o AVT Business School | Sankt Annæ Plads 11 | 1250 København K
Tlf. 2141 9816 | virkkom@virkkom.dk